Vind je dit artikel interessant? Like onze pagina en we houden je op de hoogte!

Een prachtige tuin is fantastisch. Bij mooi weer is dit dé plek om de dag door te brengen. Lekker op je terras genieten van een kopje koffie terwijl de (klein)kinderen alle hoeken van de tuin onderzoeken. Wil je zorgeloos genieten van je tuin, zonder dat je daar uren per week mee bezig bent? Dat is mogelijk! Grasmaaien, beregening van planten en gazon, automatisch verlichten van de tuin. In dit artikel lees je hoe jij nooit meer hoeft om te kijken naar je tuin met domotica.

Beregeningsinstallatie

Nooit meer struikelen over de tuinslangen

Nooit meer last van tuinslangen en sproeiers die door je tuin lopen en elke dag moet opruimen. Hoe werkt dat? Met een beregeningsinstallatie zorg je ervoor dat planten en gras op vaste tijden water krijgen. Met de regensensor krijgen je planten automatisch voldoende water en voorkom je ook nog eens een drassige tuin na veel regenval. In dit korte filmpje hieronder zie je hoe dit werkt.

 
 

Grasmaairobot

GPTempDownload+11.jpg

nooit meer uren op de maaier

Wil jij een strak waterpas gazon of een hoogpolige woekerjungle? Eén keer per week maaien is de enige manier om je gazon goed te houden en mos of kale plekken te voorkomen. O ja, en nooit bij nat weer aan de gang. Maar je wilt wekelijks natuurlijk geen uren besteden aan je gazonnetje. Kies daarom voor een robotmaaier. Hij maait je gras overdag en ‘s nachts, zodat je elke dag kunt genieten van een perfect gazon en meer vrije tijd overhoudt! Bedien je maaier vanaf je vakantieadres en koppel hem aan je smart-home systeem. Hij wordt standaard geleverd met anti-diefstal (GPS) software, wel zo handig!

 

Tuinverlichting

Extra sfeer en veiligheid

FullSizeRender-1.jpg

Slimme tuinverlichting wordt steeds populairder in Nederland. De zomer is in aantocht en het is nu de hoogte tijd om de tuin weer helemaal op orde te maken. Met slimme buitenverlichting geef je de tuin een sfeervolle uitstraling. Ervaar het gemak van verlichting die automatisch aangaat bij schemer en eenvoudig dimbaar is vanuit je stoel met je mobiel of tablet. Ook fijn als de sensor in de buitenlamp opmerkt als je ongewenst bezoek hebt in de tuin. Krijg je daar direct een melding van en wordt indien nodig het alarm ingeschakeld.

Met een lichtplan passend bij het ontwerp van je tuin én je specifieke wensen heb jij in een handomdraai een tuin waar je nooit mee uit weg wilt.

 

Meer weten?

Joost staat je graag te woord

Joost staat je graag te woord

Wil jij vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden in jouw tuin?

Bel Joost via 06-39 79 76 85 of vraag hieronder een meer informatie aan.

 

Sneak preview: blog #4 Een slimme woning

Ga jij deze zomer op vakantie en wil jij je woning veilig achterlaten? Over 2 weken in blog #4 Een slimme woning vertel ik je alles over hoe jij jouw woning een minder makkelijk doelwit maakt voor inbrekers met domotica. Stay tuned!

Vind je dit artikel interessant? Like onze pagina en we houden je op de hoogte!

Comment