Zo leveren wij jou een slimme en duurzame woning

Wij vinden dat jij optimaal moet kunnen genieten van je woning, zonder zorgen. Daar is de visie en service van Dura Design B.V. op gericht. We noemen het niet voor niets ‘zorgeloos naar een slimme en duurzame woning’.

Persoonlijk - Het is jouw woning. Wij leveren maatwerk en denken met jou mee.

Ontzorgen - Verbouwen kost geld. Wij helpen jou met een gunstige financiering. Altijd.

Vertrouwen - Geen gezeur meer met installateurs, één gezicht en één aanspreekpunt.

 

 

1

icon-set-lijntje-03.png
 

Consult

Wij nemen de tijd voor je. Op een moment dat het jou uitkomt komen we langs voor een kennismaking en inventarisatie van de woning. Na afloop ontvang je een persoonlijke Quickscan met een helder overzicht..

 

2

 

Advies op maat

Na onze kennismaking schrijven wij voor jou een op maat gemaakt advies over jouw wensen. Daarnaast adviseren wij over de financiële mogelijkheden zoals subsidies en leningen.

 

3

icon-set-lijntje-05.png
 

Uitvoering

Wij leveren je zorgeloos een slimme duurzame woning. In overleg met jou leggen wij het systeem aan en zijn altijd jouw aanspreekpunt. We zorgen dat het systeem veilig en vakkundig wordt aangesloten en werken alle rommel en kabels weg. Wel zo netjes.

 

4

icon-set-lijntje-06.png
 

Nazorg

Waar anderen stoppen gaan wij door. Ook nadat we je woning slim en duurzaam hebben gemaakt blijven we betrokken. Eén aanspreekpunt voor al jullie onderhoud in en rondom de woning. Zo kun je ook na de installatie zorgeloos genieten van de slimme en duurzame woning. Fijn toch?

 

“Zorgeloos naar een slimme en duurzame woning”

Nieuwsgierig? Klik hieronder voor onze brochure.

Of neem direct contact op met Joost via 06-39797686