Erik Wisse

Co-Founder
erik@duradesign.nl

Linkedin

Joost Reedijk

Co-Founder
joost@duradesign.nl

Linkedin

 
 

onze missie:

Een slimme, veilige en duurzame woning voor iedereen

Jaren geleden werden wij geïnspireerd door het bedrijf Amerikaanse TreeHouse. Dit bedrijf heeft een aantal bouwmarkten met duurzame producten die mensen helpt de woning slimmer en duurzamer te maken. Op dit idee hebben wij ons concept sindsdien gebaseerd. Er zijn adviesbureau’s, aannemers en installateurs maar een combinatie zoals wij die bestond nog niet. Nu wel, wij zijn namelijk Dura Design B.V. begonnen om jou zorgeloos met jouw woning te helpen. Een combinatie van persoonlijk advies, uitvoeringsbegeleiding en nazorg met als resultaat: een slimme, veilige en duurzame woning.

Joost komt uit een gezin waar ondernemen vanaf jongs af aan centraal stond. Verkopen is hem met de paplepel ingegoten en hij heeft in verschillende branches sales functies bekleed. Zijn interesses liggen in het veld van duurzaamheid, mobiliteit en technologie. Hij heeft het vermogen concepten snel te doorgronden en wordt laaiend enthousiast van nieuwe markten en mogelijkheden. Hij steekt anderen aan met zijn positiviteit en enthousiasme en houdt van contact met mensen. Vanuit een andere invalshoek een creatieve oplossing vinden zit in hem. Zelf iets creëren in een nieuwe branche met enorme mogelijkheden sluit dan ook perfect aan op deze filosofie. 

Erik is opgegroeid als boerenzoon in de polder waarbij hard werken, discipline en ondernemen de normaalste zaak van de wereld zijn. Hij is nieuwsgierig van aard en continue op zoek naar technologische innovaties die bijdragen aan slimmer, mooier en duurzamer. Hij kan zijn creativiteit, enthousiasme en (tikje) eigenzinnigheid goed kwijt als ondernemer. Daarnaast heeft hij een ruime dosis aan werkervaring opgedaan in zowel de corporate als start-up omgeving. Hij is gespecialiseerd op het gebied van advies en projectmanagement voor duurzaam bouwen. Door zijn werkervaring is hij een luisterend oor die pragmatisch ingesteld is en klantvragen weet om te zetten in oplossingen.

 
 

Nieuwsgierig geworden
en benieuwd wat er bij jou
thuis allemaal kan?

 

Klik hieronder voor onze brochure.

Of neem direct contact op met Joost via 06-39797686